Svenska spel bingo live

Svenska spel är Svenska statens spelbolag och man har prisats som världsledande inom spelaransvar. Om du vill spela bingo hos Svenska spel via nätet registrerar du bara ett konto deras sajt www.svenskaspel.se.

mamamia
Mamamia – Du får 50 kr gratis + freespins när du öppnar konto nu!

Välj sedan vilket bingorum du vill spela i och om du vill spela själv eller mot andra. Om du väljer att spela bingo mot andra hos Svenska spel, går den gemensamma spelpotten till den person som får bingo först. Svenska spel tillhandahåller tre olika typer av bingo av bingo, klassiskt bingo, variantbingo och mönsterbingo.

Svenska spels bingo har också en chatt där du kan kommunicera med andra spelare. För att kunna chatta hos Svenska spel bingo måste du vara medlem och inloggad. Det finns också en rad regler för den som deltar i chatten. Ingen spelare får kränka någon eller säga stötande saker. Via chatten kan du även få ta del av särskilda tävlingar såsom resor osv.

BingoLive
Genom sin satsning på BingoLive svarar Svensk Spel upp på Föreningssveriges önskan om att med deras hjälp lansera nästa generations bingo. 2011 fyller bingon i Sverige 50 år. Bingon är en tradition väl värd att bevara men också att förnya då den står för en stor del av finansieringen av det lokala föreningslivet. Svenska Spels BingoLive erbjuder ett alternativ till andra sociala spel och sporter som bowling, biljard och kortspel.

Fenomenet med bingohallar har existerat under decennier och är egentligen ingenting nytt. I Sverige finns det ca 90 bingohallar runt om i landet där överskottet går direkt till det lokala föreningslivet. Det som däremot är en nyhet är att bingo numera spelas i ett större åldersspann och att den trenden växer sig allt starkare. Men den nya bingotrenden lockar inte bara kändisar. Många män och kvinnor i åldrarna 30-40 år har i bingon hittat ett nytt, medryckande fritidsintresse med stor social utväxling.
BingoLive är framtidens bingospel. Ljud och ljus, olika teman och events gör bingon till en mycket tilltalande show för alla som söker en kul och alternativ nöjesupplevelse.

Om Svenska Spel
Svenska Spel bildades 1997 efter en sammanslagning av AB Tipstjänst och Penninglotteriet AB. Idag är Svenska Spel Sveriges största spelföretag med flera starka och välkända varumärken. Svenska Spel ägs av staten. Företagets uppdrag är att anordna spel och lotterier efter tillstånd av regeringen. Svenska Spel erbjuder sportspel, nummerspel och lotter i butik, på internet och i mobiltelefonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>