MamaMia – bingo och casino på nätet

Bingo online kan bli till en hobby som man verkligen trivs med. Det hela beror lite på var man spelar och med vilka. Bingo är ju ett mycket socialt spel och samtidigt som man spelar så kommer man att lära känna andra deltagare. Om man trivs ihop så ser man ju fram emot nästa spelstund där man kan heja och småprata litegrand medan bingonumren dras. Det är verkligen lätt att spela bingo med MamaMia Bingo och man blir så glad när man upplever att man är en del av ett större sammanhang. Hos MamaMia så kommer du nämligen att uppleva att du är en person och inte bara ännu en spelare.

Registrera dig här hos Mamamia och få 50 kr gratis + massor av freespins!

mamamia
Registrera dig här hos Mamamia och få 50 kr gratis + massor av freespins!

Personlig bingo online
MamaMia lyckas skapa en personlig stämning med hjälp av sin chatt och de duktiga chattvärdarna. När du är med i ett bingospel på sajten så kan du samtidigt delta i chatten. I början kan det kännas lite ovant men du kommer snabbt in i språket i chatten där man kan prata om precis vad som helst. Bingovärdarna är de samma och det är deras uppgift att ge dig lite mer i forma av speciella chattspel och tävlingar. Du kommer även att prata med dina motståndare men i bingo så är man ju en idiot om man blir arg när någon annan vinner. Det vore ju som att bli sur på den som vinner i Fia. Istället så ser man i MamaMias chattrum att folk gratulerar varandra och hejar på så att man verkligen upplever att det handlar om vänskap och personlig bingo online.

Bingospel
Det är ju ganska vanligt i bingorum online att man kan få fler bingobrickor till ett enda spel. Du har samma möjlighet hos MamaMia, men här har man också tänkt tvärtom. Det är kanske inte alla som har råd eller lust med att köpa hur många bingobrickor som helst. I detta läge så kan man satsa på spelet Trio där man max får skaffa 3 bingobrickor per spel. En bra regel som gör att alla är med på lika villkor. En annan spännande bingovariant hos MamaMia är mönsterbingon där man ska fylla i ett visst mönster för att vinna. Spelen hos MamaMia är antingen med 75 eller 90 bollar. Om du är nyfiken på spel med 90 bollar så ska du givetvis testa det med en bricka till att börja med. Man får hjälp med regler på svenska så det är inte svårt att sätta sig in i nya versioner. Gillar du Arne Weise? Då ska du vara med i kändisbingon där han är chattvärd.

Mer för pengarna
För att dina bingopengar ska växa så ska du ta del av MamaMias bonusar. Som ny spelare så får du 50 kronor att spela gratis med + en hel hög med freespins. Våga friskt med dessa. Det gör ju inget om du inte vinner om du ändå fick spelpengarna gratis. Om du vinner så sätts vinstpengarna in på ditt spelkonto. Man kan även få en insättningsbonus hos MamaMia Bingo som i nuläget ligger på 100% upp till 1000 kronor. En annan sak som bör nämnas när man talar om bingo och mervärde är den årliga bingoresan till Gran Canaria. Du åker med dina vänner till värmen och solen för att spela bingo och bara njuta av livet. Det är ett unikt tillfälle för en alldeles särskilt bingoupplevelse

Registrera dig här hos Mamamia och få 50 kr gratis + massor av freespins!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>